Groepslessen volwassenen

 

B.O.S. (Bootcamp- Obstacle- & Survivaltraining)

Tijdens onze B.O.S. training krijg je een mix van Bootcamp- Obstacle- & Survivaltraining. Voorbereiden voor een obstaclerun of een survivalrun? Dan mag je deze les niet missen. Naast de kracht en conditie leren we je de juiste techniek om een hindernis te nemen.

Wanneer: dinsdag 20.00-21.00 u, woensdag 19.00-20.30 u, donderdag 20.00-21.00 u en zaterdag 10.00-11.00 u

 

 

 

O.C.R. (Obstacle Course Racing) The BasicsDSC_0312

Leer de basis van het obstacle runnen. Alle losse onderdelen worden goed en duidelijk uitgelegd door een van de meest ervaren obstacle runners van Nederland: Tim de Wildt.

Wanneer: woensdag 20.00-21.00 u

 

 

 

Bootcamp: Sterker, sneller, fitter, slanker en/of gespierder worden in de buitenlucht?

DON’T WISH FOR IT, WORK FOR IT – Met onze bootcamps ben je binnen no time fit.

Tijdens onze bootcamplessen werk je vooral met je eigen lichaamsgewicht en materialen die voor handen zijn. Autobanden, boomstammen, kettlebells, battleropes etc. Onze ervaren trainer helpt met het bepalen en behalen van je doelen. Dit doen we uiteraard lekker buiten en met elkaar.

Wanneer: dinsdag 19.30-20.30 u 

Inschrijven bij Gymforceone

 

 

 

 


 

Jeugdlessen

7 tm 12 jaar: Is jouw kind een klauteraar en houdt het van buitenspelen? Of wil je zelf dat jouw kind meer naar buiten gaat? Dan is de bootcamp- en survivaltraining voor kinderen van 7 t/m 12 jaar een geweldig avontuur voor jouw kind!

Gaat het jou lukken om de hele monkeybar uit te klimmen?Tijdens de lessen wordt op speelse wijze gewerkt aan de:

  • Motorische ontwikkeling: kinderen gaan klimmen en klauteren op het hindernisparcours.
  • Sociale vaardigheden: niet alleen spelen de kinderen met elkaar, ze helpen elkaar ook door samen te werken.
  • Opbouwen van het zelfvertrouwen: tijdens de lessen wordt gewerkt aan de controle over het eigen lichaam, dat vergroot het zelfvertrouwen

Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Geef je kind dan snel op door hier te klikken.

Wanneer: maandag 16.00-17.00 en 17.00-18.00

Angelo-4

13 tm 18 jaar: Stoere outdoor lessen voor jongens en meiden. De druk op deze jongens en meiden kan hoog zijn, bij ons kunnen ze aan het eind van de week even stoom afblazen en leren we belangrijke dingen buiten de schoolbanken. Naast het feit dat we er even stevig tegenaan gaan is er voldoende ruimte voor een geintje.

Wanneer: vrijdag 17.00-18.00 u

 

 

 IMG_3822

button PTPersonal training

Training op maat!

Wij geven personal training op ons eigen terrein, lekker buiten. Of je nu wilt afvallen, sterker of fitter wilt worden of juist wilt trainen voor een obstaclerun; je bent bij ons aan het juiste adres! Tijdens de intake bespreken we jouw doel(en) en bepalen we hoe we die gaan halen.  In overleg met je trainer bepaal je de dag en het tijdstip van je training.

Wil je meer informatie of een afspraak maken, neem dan contact met ons op. PT in duo’s is ook mogelijk vraag naar de mogelijkheden.