Jimmy van Dijk

Sinds het jaar 2000 ben ik actief als sportleraar en ik heb dit in verschillende hoedanigheden gedaan, zo heb ik gewerkt als gymleraar, fitnesstrainer en als conditietrainer voor de KNLTB en nu ook als bootcamptrainer. Het leuke aan sportles geven vind ik het werken met mensen en dan vooral om een stuk van mijn enthousiasme, kennis en vaardigheden over  te brengen op anderen.

Zelf sport ik natuurlijk ook graag. Naast tennissen, hardlopen, mountainbiken, snowboarden doe ik ook graag mee aan obstacle- of survivalruns. Vooral het buiten sporten trekt mij het meest. Ik heb enorm veel zin om met de andere trainers van Gymforce One leuke en uitdagende bootcamp lessen te geven en we hopen veel mensen te mogen verwelkomen.

The hardest part is walking out the front door!

P10507062 P1050760Inschrijven bij Gymforceone

 


Inschrijven bij GymforceoneNiels Breur

Binnenkort zal Niels zichzelf voorstellen! Hij gaat in januari de lessen voor de kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar verzorgen! 

 


Loek Dubbeldam

Ik ben Loek, trainer van de jeugdgroep (13-18 jaar) en ik vind sporten ontzetten lekker om mijn hoofd leeg te maken en om doelen te behalen. Mijzelf uitdagen doe ik graag en geef mijn opgedane ervaring graag door aan anderen.

Na mijn eerste obstacle run was ik lyrisch en dat ben ik nog steeds! Ervaar het zelf en the sky is the limit!

IMG-20180305-WA0004
Inschrijven bij Gymforceone

 


Marijn Markusse

Inschrijven bij GymforceoneMarijn Markusse

 


Rachelle Conijn

Ik ben Rachelle, ben 27 jaar. Sporten betekent voor mij: ontspanning, uitdaging , grenzen verleggen, gezelligheid en uiteraard fit blijven. Dit is ook mijn motto: tijdens het lesgeven wil ik jou helpen om je doel te bereiken. In maart 2016 ben ik begonnen met het geven van intensieve, uitdagende en gezellige bootcamptrainingen. Ik hoop je snel bij een van mijn traingen te zien!
IMG-20160307-WA002

Paul Timmers

Sporten staat voor mij gelijk aan het aangaan van nieuwe uitdagingen. Steeds weer kijken of je je eigen grenzen kan verleggen. Of het nu gaat om sneller, meer ,moeilijker of langer dat maakt niet uit! Als je die grenzen van je fysieke en mentale kunnen maar kan oprekken!

Zelf heb ik de uitdaging de afgelopen jaren gevonden in survivalruns, adventure races, trailruns, mountain marathons en zo nu en dan een leuke obstacle run. Een ding weet ik inmiddels zeker: we kunnen als sporter altijd meer dan we zelf denken.

Als trainer van Gymforce One help ik je graag met het aangaan van nieuwe uitdagingen! Don’t wish for it! Work for it! zal het motto zijn tijdens mijn trainingen.

Paul Timmers Bootcamp Dordrecht paul Timmers

Inschrijven bij Gymforceone