Kleding

Ideale trainingsbroekDraag kleding die vies mag worden. Het is geen doel op zich, maar het kan voorkomen. Een runningtight is aan te bevelen. Voor het bovenlijf adviseren we meerdere laagjes over elkaar aan te trekken. Een waterdicht jack is prettig voor als het regent, want natuurlijk gaan we gewoon door bij regen. Bij onweer wordt er echter wel gestopt, veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

SchoenenTrail Hardloopschoenen

Hardloopschoenen volstaan. Er zijn echter wel steeds meer outdoor sportschoenen op de markt met een grover profiel, dit is prettig maar geen must.

Eten en drinken

Bidon GymforceOneEet voor een training niet te veel of te zwaar. Liever iets licht verteerbaars. Drink voor de training al voldoende water en neem een bidon of fles mee naar de training. Zorg bij zeer warme dagen voor extra water en draag een pet om uzelf te beschermen.

 

 

Winter

Draag bij kou meerdere lagen over elkaar en bij voorkeur materiaal dat snel droogt. Thermoondergoed is aan te bevelen, dit houdt je lichaam droog en warm. Verder is een muts, pet en handschoenen aan te raden bij temperaturen rond het vriespunt.

 

Inschrijven bij Gymforceone